Tervetuloa verkkosivullemme www.taittopyörä.fi, missä tarjoamme parhaan valikoiman Suomen oloihin sopivia kokoontaitettava pyöriä.  

 

Suomen olosuhteilla tarkoitamme sekä ilmastoa (eri sääolosuhteet eri vuodenaikoina) että maastoa (mäkinen maasto, usein huonot pyörätiet, paljon kuoppia, epätasaiset tiet, hiekkatiet jne.).  Lyhyesti sanottuna, pyöräily Suomessa on täysin erilaista kuin pyöräily hyvin suunnitelluilla ja päällystetyillä pyöräteillä esimerkiksi Hollannissa, Saksassa tai Tanskassa.

 

Monet taitettavien pyörien valmistajat korostavat sitä, miten pieneksi ne voi taittaa ja miten kevyitä ne ovat kantaa. Mutta kuinka pieneksi pyörä oikeastaan pitää saada? Ja mikä on tarpeeksi pieni? Usein unohtuu, että kaupunkipyörän todellinen tarkoitus on käyttää sitä oikeana polkupyöränä. Että voit ajaa sillä mukavasti joka päivä. Ja että todella käytät sitä etkä vain säilytä taitettuna komeron nurkassa.

 

Meidän filosofiamme on, että taittopyörän täytyy olla yhtä mukava ajaa kuin normaalipyörän. Sen pitää olla vakaa, tukeva pyörä, jolla ajelet mukavasti ja miellyttävästi. Istuma-asennon tulee olla hyvä ja ajamisen pitää tuntua turvalliselta. Pyörässä pitäisi olla vähintään 3 vaihdetta, mieluiten enemmänkin, jotta liikkuminen monien suomalaisten kaupunkien mäkisessä maastossa olisi miellyttävää. Tämä tarkoittaa, että voit todellakin käyttää pyörää säännöllisesti. Ja siihen kannattaa sijoittaa.

 

Taittomekanismin pitää olla helppo, yksinkertainen, nopea ja ennen kaikkea tukeva ja kestävä. Se ei saa olla liian monimutkainen.  Ei liian monta taittuvaa kohtaa, ja pyörän pitää taittua kohtuullisen kokoiseksi paketiksi.  Materiaalien tulisi olla fiksuja ja verrattain kevyitä, jotta voit vaivatta kantaa pyörää ja ottaa sen mukaan bussiin, metroon, autoosi, veneeseesi tai kaupunkiasuntoosi.

 

Näillä kriteereillä emme pysty tarjoamaan kokoontaitettavaa pyörää alle 400 eurolla. Internetistä ja halpahalleista voit helposti löytää kaupunkipyörän halvemmalla, jopa noin 175 eurolla. Mutta kokemuksemme mukaan nuo taitettavat pyörät ovat kelvottomia ja hukkaan heitettyä rahaa.

 

Verkkosivullamme tarjoamme valikoiman taittopyöriä, joiden uskomme vastaavan hyvin tarpeitasi. Haluamme antaa sinulle hyvän yleiskatsauksen, ja siitä syystä emme pysty mainitsemaan kaikkia markkinoilla olevia pyöriä. Jos olet kiinnostunut taittavasta pyörästä, jota ei ole sivullamme, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@taittopyörä.fi. Tunnemme hyvin pyöräteollisuuden ja meillä on hyvät suhteet  kuljetusfirmoihin, joten pystymme toimittamaan sinulle minkä tahansa merkin tai mallin kilpailukykyiseen hintaan. Kerro meille, mitä etsit, ja me järjestämme sen sinulle.

 

Huomaat sivullamme, että toimitamme kaupunkipyörämme yleensä ilman lukkoa tai valosarjaa. Kokemuksemme mukaan asiakkailla on hyvin erilaisia vaatimuksia lukon (runkolukko vai ketjulukko) ja valosarjan suhteen. Lukkoja ja valosarjoja on saatavilla hyvin kilpailukykyiseen hintaan lähes joka kadunkulmasta ja internetistä, pyöräliikkeistä ja isoista urheiluliikkeistä kuten XXL. Suosittelemme, että etsit mieleisesi lukon ja valosarjan sieltä. Me puolestamme keskitymme itse kokoontaitettavaan pyörään.

 

Yrityksemme sijaitsee Espoossa ja näyttelytilamme osoite on Sinimäentie 14, 02630 Espoo Mankkaa. Sopimuksesta voit tulla käymään ja koeajaa taittopyörämme. Voit tulla päivällä, illalla ja jopa viikonloppuna, ota vain yhteyttä ja sovi päivä ja kellonaika.

Yleiset ehdot ja Takuu